Robert Smit

Robert Smit is een specialist als het gaat om samenbrengen en samenwerking. Hij heeft in het verleden veel ervaring opgedaan op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Ook heeft hij veel kennis van projectmanagement, zowel bij de opdrachtgever van een bouwproject als bij de opdrachtnemer. Door die ervaring weet Robert welke belangen er spelen in projecten. Dit zorgt ervoor dat Robert gevoel heeft voor de omgeving, dat hij zich goed verplaatsen in een ander en betrokkenen kan laten inzien waarom dingen zijn zoals ze zijn. Door zijn positieve instelling en gedrevenheid weet Robert hoe hij het plezier moet laten terugkeren in een ieders werk en weet mede daardoor projecten beter te maken.

Robert blijft zich ontwikkelen op het gebied van inclusieve besluitvorming, organisatiecultuur en cultuurveranderingen en maakt gebruik van de theorie en vaardigheden van Deep Democracy en Corperate Antropology. Cultuur is iets dat tussen mensen bestaat, daarom is het zo’n belangrijk aspect bij conflicten.

 

“Ik ben geen ‘doorsnee’ mediators of conflictbemiddelaars. Wat Noition anders maakt dan andere bedrijven is de combinatie van organisatie- en projectexpertise en psychologische inzichten. Deze combinatie zie je niet of nauwelijks terug bij andere bedrijven die opereren in de projectenwereld. Plezier hebben in het werk is een van de factoren die leidt tot motivatie bij werknemers. Breng dat plezier terug en je project wordt beter.”