Conflictbemiddeling en Mediation

Noition is gespecialiseerd in conflictbemiddeling en mediation, bij bouwprojecten in het bijzonder. Vanuit een breed perspectief gebruiken wij de kennis en ervaring om de beste resultaten mogelijk te maken binnen jouw project. Wij adviseren, monitoren, begeleiden en coachen. Wij voeren elke stap in het proces nauwkeurig uit, zodat we jouw project beter maken. Dit doen we door projectteams te motiveren, bedreigingen beheersbaar te maken en te zorgen voor een werkbare organisatiestructuur. Door te kijken naar de opdracht en de mensen die de opdracht uitvoeren, hebben en houden we het projectbelang in het vizier. In onze diensten houden we rekening met ieders belang en winnen wij het vertrouwen van de betrokkenen. Hierdoor krijgen we snel en doelmatig projecten weer op orde.

 

Wij onderscheiden ons van de jurist en de reguliere mediator door onze expertise op het gebied van projecten. Nadrukkelijk gaan wij samen met de partijen aan de slag om de problemen op te lossen en te zorgen dat het project voortgang krijgt en houdt. Geen juridische processen, die iedereen geld en tijd kosten, maar een snel resultaat.

 

Om het projectbelang en de individuele belangen inzichtelijk te krijgen, werken wij onder andere met eenĀ projectstart-up en follow-ups.