Binnen 24 uur je project doorgelicht

Afgelopen vier weken heeft u in het programma Doe maar Duurzaam! Op RTL7 onze tips over “duurzaam samenwerken” kunnen zien. Onze bijdragen en meer achtergrondinfomatie zijn ook nog terug te vinden op de website. Wellicht herkent u zich in onze observaties, maar misschien ook helemaal niet. Daarmee raken we ook direct de kern van onze boodschap. Weet u nu eigenlijk hoe uw project er voor staat? Hoe gaat uw team met elkaar om? Kijkt men op een goede manier naar de beheersmaatregelen? Kloppen rapportages met de werkelijkheid en is de communicatie en samenwerking goed?

 

Wij kunnen met onze Project Performance Scan binnen een dag inzicht geven hoe een project, team of afdeling er voor staat!  Dezelfde avond weet u waar moet worden bijgestuurd en gaat u met een gerust hart naar huis. In het kader van onze bijdrage aan het programma Doe maar Duurzaam! bieden wij onze “Project Performance Scan in 1 dag” nu aan voor een relatief geringe vergoeding van € 1.750,- excl. btw.

 

Krijg meer zekerheid en behoedt jou en je project(team) voor problemen en conflicten in de toekomst. Mogelijk heeft u ons na 1 dag al terugverdiend door het advies dat wij uitbrengen. Neem dus zo snel mogelijk contact met ons op om een Project Performance Scan te laten uitvoeren.


< Ga terug

Geef een reactie