Projectbeheersing

Noition zorgt ervoor dat je project beter wordt, ook wanneer er (nog) geen conflict is, of het conflict inmiddels is opgelost. We bieden projectbegeleiding om zo mogelijke risico’s te blijven beheersen en je project in control te houden. Vooral in de opstartfase van een project is het belangrijk te zorgen voor projectbeheersing. Door mogelijke projectrisico’s te voorzien, voorkom je dat je in de beginfase al een achterstand oploopt.

 

Onze adviezen op het gebied van projectbeheersing kunnen gaan over de aanpak van een project, maar ook over de inrichting van de projectorganisatie, de projectscope, de wijze van aanbesteden, het kiezen van de juiste partners en het geven van inzicht in goed opdrachtgever- en opdrachtnemerschap. Wij helpen een goede basis te leggen voor het project, die past bij jouw ambities en aansluit op je eigen organisatie.

 

Als je veel ervaring hebt met projecten, durf je soms meer verantwoordelijkheid te nemen en kies je een werkvorm waarin dat mogelijk is. Je zoekt samenwerkingspartners die daar mee om kunnen gaan. Wanneer je een goede basis legt, is het risico op problemen in een latere projectfase kleiner. Noition helpt je die basis te leggen door te ondersteunen in het monitoren, rapporteren en bijsturen in iedere fase van het project. Door een Project Performance Scan© uit te voeren, leveren we betrouwbare, transparante en up-to-date informatie over de status en prognose van het project. Met die informatie kun je je bij je stakeholder verantwoorden: er is niets zo vervelend om achteraf uit te leggen waarom iets is verkeerd gegaan.